Incarcator USB 220V 10w iPhone/Samsung cu Microfon Spion GSM Bi-Sound [P7]

399.00 LEI TVA inclusDescriere


Autonomie nelimitata
Poate alimenta un aparat electronic prin cablu USB 
Monitorizare de la orice distanta
Solutie portabila
Sistem electronic unic, Smartech

 Nu mai este un secret faptul că suntem dependenți de tehnologie, de telefoane mobile și implicit de...încărcătoarele pentru telefoane. Purtăm aceste obiecte după noi oriunde ne-am duce, așa că, de ce să nu profităm de acest lucru și să le transformăm în niște modalități de asigurare a protecției ? Un încărcător de telefon nu atrage atenția asupra lui,așa că, prin simpla integrare a unui microfon spion îl putem transforma într-un dispozitiv de supraveghere a unui spațiu. Îl poți lăsa in spatiul privat și poți afla în timp real tot ce se întâmplă acolo.

Indiferent dacă vorbim de spațiu de acasă sau de la birou, un astfel de încărcator ne poate fi de mare folos în momentele cheie. Dacă nu ne crezi, ia o pauză și gândește-te repede la cel puțin un moment în care ți-ai fi dorit să monitorizezi o proprietate pentru a avea dovezi într-un moment delicat. Lucrurile ar fi stat cu totul diferit dacă ai fi avut la momentul respectiv un astfel de dispozitiv cu microfon spion, nu-i așa?


 Cum funcționează?
Acest dispozitiv de monitorizare funcționează cu ajutorul semnalului GSM. Trebuie doar să introduci o cartelă telefonică cu număr în interiorul încărcătorului pentru a-l activa și apoi vei avea acces la orice conversație,oricând dorești, de unde dorești. Tot ce trebuie să faci este să apelezi numărul cartelei sau să activezi senzorul de voce care te va notifica ori de câteori apar zgomote în perimetrul monitorizat.

În plus, acest încărcător poate fi folosit fără niciun fel de probleme la încărcarea telefoanelor cu cablu de alimentare USB. Așa că, investiția va fi pe măsura așteptărilor tale!


 Calitateaudio HQ
Calitatea audio este extrem de importantă la orice dispozitiv de supraveghere, iar acest încărcător de telefon nu face excepție de la regulă. În interiorul încărcătorului au fost montate două microfoane ultrasensibile care  ajută la obținerea unui sunet clar chiar și într-o încăpere de 20 mp. În plus, este dotat cu functia Gain Control care diminuează zgomotele de fundal și accentuează vocile pentru o calitate audio cât mai bună. Sunetul obținut este impecabil, fără niciun fel de bruiaj sau interferențe.

 Autonomie
Dacă este conectat la o sursă de curent, ca orice încărcător normal, acesta are o autonomie nelimitată. Cu alte cuvinte, atâta timp cât este în priză, nu va trebui să îți faci probleme că bateria microfonului spion se descarcă. 

Partea cea mai bună la acest încărcător de telefon cu sistem GSM este faptul că poți monitoriza spațiul dorit de la orice distanță.Indiferent dacă te afli la un metru de încărcător sau la 100 de kilometri,calitatea audio va fi aceeași. Poți fi chiar și în afara țării și să știi tot ce se întâmplă în casa ta atâta timp cât ai un telefon și numărul cartelei pe care ai introdus-o în dispozitiv. Din acest punct de vedere, echipamentele de supraveghere cu sistem GSM sunt cele mai bune pentru că nu te condiționează în niciun fel.

  Iti este teama ca nu vei reusi sa il configurezi ? Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute!

REZUMAT TEHNIC:
- Frecvente GSM: 800/900/1800 Mhz;
- Alimentare: 3.7V / 5 V.

PACHETUL CONTINE:
1 x Alimentator USB Spion
1 x Manual de utilizare in limba romana
1 x Surubelnita

      Este prima comanda plasata la noi?
      Veti primi un cadou
confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.

           

   


    
Review-uri (6)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun